INITIATOR

____________________________________

Hayo Stam

Hayo StamGeboren op 7 april 1972 te Haarlem, zoon van Jan Stam en Alie Stam Scheringa en broer van Maaike Snijder Stam. Dit is mijn aardse oriëntatie. In wezen ben ik net als jullie Goddelijk!

7 jaar geleden zou ik dat niet zo gezegd hebben. De “zoektocht” naar mijn waarheid is ongeveer 7 jaar geleden in een versnelling gekomen na het korte bezoek van ons zoontje Steye in 2006. Hij is na 20 weken zwangerschap overleden en dood ter wereld gekomen. Dit is het ergste maar tevens ook het mooiste wat mij tot nu toe is toegevallen.

Hij heeft mijn Goddelijke vonk als het ware doen oplaaien waardoor ik als een spons alles wilde opzuigen wat maar resoneerde met mijn wezen. Ik heb een technische achtergrond als zoon van een machinebankwerker en opgeleid als automonteur en later als ingenieur waarbinnen ik een rationele en praktische manier van denken had ontwikkeld. Al vrij snel, gaandeweg het proces, “wist” ik dat we in een wonderlijke wereld leven waarin “alles” mogelijk is. Alleen mijn ratio kan dit maar stukje bij beetje accepteren. Het bewust worden van de grote maar vooral ook de kleine wonderen in mijn leven zorgen er uiteindelijk voor dat mijn ratio zich kan overgeven en dat ik het ook steeds meer kan voelen.

Zo ongeveer nu (November 2012) durf ik te zeggen dat iedereen (en dus ik ook) Goddelijk is.

“Weet” jij dit ook maar voel je het nog niet helemaal? Dan nodig ik je van harte uit om hier samen met ons de tijd voor te nemen. De stilte in ons zelf op te zoeken, de ratio tot rust te brengen en te voelen wat er van binnen is.

Loading...